Sidste lørdagstræning inden jul

En god tradition, skal vi ikke lade Coronaen bremse, så vi må tænke alternativt.

Der er henover de seneste år blevet skabt en lille tradition for løbeklubbens medlemmer og familier – vi har mødtes til årets sidste officielle lørdagstræning og hygget os med en omgang “brunch” bagefter. Det kan vi selvfølgelig ikke i år, da vi ikke kan være så mange mennesker samlet på en gang og spise morgenmad sammen.

Derfor ændres konceptet i år, så vi fortsat løber i grupper af max. 10 personer, og når man kommer retur, uddeles der en lækker morgenmad-goodiebag til alle, så man kan nyde morgenmaden derhjemme i stedet for – og der er selvfølgelig også til en ekstra, hvis der står en derhjemme og venter. Det er det tætteste vi kan komme på vores lille juletradition, som vi for alt i verden skal gøre alt for at fastholde og gerne udbygge, så vi kan give coronaen baghjul på den front.

Hvor og hvornår?:
Lørdag den 19. december 2020 kl. 9:00 (eller senere – se nedenfor) fra p-pladsen ved Bogensehallerne

Hvem kan deltage:
Det kan alle medlemmer af Bogenseløberne og deres familie og/eller julegæster. Det er også vigtigt, at alle I, som normalt er forhindret om lørdagen, melder Jer til, hvis I har lyst. Det er en god anledning til at sige glædelig jul til hinanden på – på afstand selvfølgelig.

Hvordan foregår løbetræningen:
Lørdag den 19. december kan man løbe op til 18 km. Tempoet er som sædvanlig 6:00 med indlagte tempoblokke for dem, der ønsker det. Det betyder alt andet lige, at vi er retur ved hallen igen kl. 10:45. Ruten bliver naturskøn og med masser af medvind og frisk luft.

Hvis man vil løbe kortere eller i et andet tempo, så aftaler man det blot indbyrdes og passer det ind, og starter på et andet tidspunkt end kl. 9:00, så man er ved Hallen ca. kl.  10:45 – det er blot at regne baglæns.

Hvordan foregår det med morgenmaden?:
Når man kommer retur til hallen vil der være opstillet en stor lukket trailer, hvorfra der udleveres en morgenmad-goodiebag, med indhold til 2 personer. Indholdet er:

  • 2 rundstykker
  • 2 stk. wienerbrød
  • smør
  • marmelade
  • Nutella
  • 2 små juice
  • 2 små bitter (Fernet Menta)

Det hele er pakket sammen i et praktisk net. Er du løbende til træning, kan du få en lille rygsæk-pose, så du nemt kan fragte det hjem. Du skal selv sørge for kaffe/the samt hvis du vil have andet oven på dine rundstykker end det, der er med i pakken.

Nu skal du holde øjnene åbne og ørene stive:
Det er VIGTIGT, at man melder sig til indenfor tidsfristen, som er den 14. december 2020 kl. 12:00. Ellers er det umuligt at få logostikken til at hænge sammen. Vær sød at overholde det.

Hvad koster det?:
Det er gratis

Hvad med Corona-restriktioner:
Det er der tænkt på, og det skal nok blive indskærpet i god tid inden den 19. december.

Meld dig/Jer til her: Tilmeldingsfristen til “brunch-take-away” er udløbet. Man kan stadig deltage i løbetræningen som sædvanlig.