Indbydelse

Vi kunne rigtig godt tænke os at se DIG til et par hyggelige timer i Dannebrogsgade onsdag den 21. oktober  – både dig, der har været med på spinning-holdet, dig der har kørt med om onsdagen og dig, der ikke for alvor kom i gang med sæsonen, som måske i virkeligheden aldrig kom i gang pga. Corona.

Normalt ville vi runde 2020 af og fortælle lidt om planerne for 2021. Men som sagt er der ikke rigtigt så meget at runde af, og ingen der er ved sine fulde fem lægger vel detaljerede planer på denne side af en godkendt corona-vaccine.

Men derfor kan vi godt mødes og nyde et par timer sammen. Og lad os slå fast, at alt selvfølgelig vil foregå fuldstændig i overensstemmelse med de Corona-regulativer, som vi kender og alle i øvrigt har været gode til at efterleve. Der vil være masser af sprit og masser af afstand. Men det betyder også at vi max kan være 30 deltagere.

Vi mødes kl. 18:00 og programmet er:

  • kl. 18:00 – 18:45 : Vi serverer lidt grill-mad, øl, vin, vand
  • kl. 18:45 – 20:15 : “Fremad” – inspirerende foredrag med Mads Herschend
  • kl. 20:15 – 21:00 : Kaffe og hjemmebag og tak for i dag

Om Mads Herschend:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siden slutningen af 2014 har Mads Herschend som foredragsholder brugt sin historie om en tur i asfalten som cykelrytter og erfaringen med at kunne overkomme store forandringer til at trække skarpe paralleller til hverdagen både på arbejdspladsen og privat. Mads benytter håndgribelige værktøjer til at anskue problemstillinger og formidler en række essentielle budskaber om vores daglige placering i feltet, motivation og indstillingen til pludselige forandringer i ens liv og hvordan man kan vælge at håndtere og overkomme disse med 1 NED og 1 OP. Det er lysten til at komme “Fremad”, som deltagerne sidder tilbage med efter foredraget – med redskaber til at kunne tage fat i dårlige vaner og strategier og til at møde nye udfordringer med. 

Mads bor til dagligt i Tulstrup, Hillerød, sammen med hans hustru Nana. Han har en bachelorgrad fra CBS og lever i dag som adfærdsmekaniker og foredragsholder. Når tiden tillader det, nyder han træningsture på cyklen på de nordsjællandske veje.

En voldsom ulykke midt i et cykelløb i den danske A-klasse d. 4. maj 2014 satte en stopper for hele cykelløbet den dag – og næsten også for Mads’ liv. De første 24 timer var Mads i alvorlig livsfare. Han overlevede ulykken med nød og næppe. Men hvordan hans fremtid ville se ud, kunne lægerne de første dage ikke sige noget om.

Et frontalt sammenstød med en bil i løbet gjorde, at Mads blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet, hvor han med det samme blev lagt i koma. Her lå han i 5 dage i kunstigt koma med 3 hjerneblødninger, brækket ryg flere steder, brækket brystben, punkterede lunger, fem brud i venstre side af ansigtet og diverse sår.

Efter Mads blev vækket af komaen, var han de første dage lam i venstre side af kroppen. Om han skulle sidde i kørestol resten af livet, vidste man endnu ikke. Frem for at opbygge had og vrede over sin situation valgte Mads at fortælle sine pårørende, at sket var sket – det kunne han jo ikke ændre på. Men en ting kunne han: kæmpe for det og få det bedste ud af det herfra.
 

Vi håber, at du kan afse tid i kalenderen – snyd ikke dig selv for denne aften. Tilmelding skal ske her: