Skal du med til den fedeste cykel-event i 2020?

Søndag den 16. august 2020 afvikles det fedeste cykelløb i Hamburg, hvor 20.000 motionscyklister får en helt lukket rute i og omkring Hamborg stillet til rådighed.  Så det er bare at trampe i pedalerne og nyde de 60, 100 eller 160 km. – alt efter hvad man nu føler for.

Løbet skydes i gang søndag morgen alt efter hvilken distance, man har valgt. Når motionisterne er i mål, og når indsatsen er belønnet med en stor velskænket tysk fadøl, er der mulighed for at se de professionelles løb. Desuden syder og bobler Hamborg af cykelløb den pågældende weekend, og udover cykelløb i alle afskygninger er der også handelsmesser, udstillinger m.v.

Vi vil gerne invitere dig med på vores hold
Forventer du at være en del af udendørs-træningen med Noba-Bike i 2020, så er du mere end velkommen til at deltage på Noba-Bikes hold – og på vores regning. Overnatning i Hamburg ifm. med løbet, sker for egen regning. Ophold booker man selv. Alt det praktiske omkring ophold, fællestransport m.v. kommer vi tilbage til, når vi har et overblik.

Det som står først for, er at få tilmeldt alle som allerede nu ved, at de gerne vil med til Hamborg, så vi er klar, så snart tilmeldingen åbner. Billetpriserne stiger en del, jo længere man venter, og dertil kommer risiko for at løbet bliver udsolgt. Tilmelding sker i formularen herunder, hvorefter vi sørger for samlet tilmelding, når der åbnes for det.

Du kan læse meget mere om Euroeyes Cyclassics Hamburg HER. Men du har sikkert allerede hørt om løbet fra en af de mange Noba-Bikere, der deltog i 2019. Det tog vist flere uger inden adrenalinen var ude af kroppen 🙂

Ups! We kunne ikke finde din formular.