Velkommen til december i løbeklubben

Også i 2023 har vi – ud over de sædvanlige træninger – en bred vifte af særlige tilbud klar hos Bogenseløberne:

Lørdag den 16. december 2023 – Medborgerhuset:
Jule-lørdags-træning med efterfølgende julebrunch – efterhånden en tradition af de helt store. Lørdagstræningen tilrettelægges så vi alle slutter samtidig uanset hvor langt vi løber.

Starttidspunktet er kl. 9:00. Der bliver dog både mulighed for en early-bird for de, der løber længere, og en lidt senere start for de, der løber kortere. Alt det kommer vi tilbage til. Men vi vil allerede nu gerne have din tilmelding. Det er alene af hensyn til planlægning og indkøb. Det er som sædvanligt helt og aldeles gratis at deltage, og vi garanterer for, at ingen går sultne eller tørstige hjem fra denne træning 🙂

Du er også velkommen til at tage eventuelle julegæster eller naboen under armen, blot du lige skriver hvor mange i kommer ifm. tilmeldingen. Meget mere praktisk information kommer senere. Tilmeld dig/Jer allerede gerne nu nederst på denne side.


Tirsdag den 19. december 2023 – Medborgerhuset
Velkommen til den officielle tirsdags-juleafslutning kl. 18:00 fra Medborgerhuset.

Efter en time med en sjov og anderledes juletræning, er der disket op med gløgg og æbleskiver inde i varmen i Medborgerhuset. Også dette arrangement er det helt gratis at deltage i, men af hensyn til planlægning og indkøb, vil vi også gerne have din tilmelding til dette arrangement. Tilmeld dig/Jer allerede gerne nu nederst på denne side.


Lørdag den 23. december 2023 – Bogensehallerne
Lørdagstræning med gløg/glühwein-depot og en snebajer når vi rammer mål igen. Den lange tur er 18 km., som løbes i runder af 6 km. i langsomt pace. Derved kan man hægte sig på og målet er, at vi lander i juledepotet i starten af sidste runde, så vi alle er der samtidig og følges retur til hallen. Alt det praktiske – herunder starttider – kommer der opslag om.

Depotet vil være outstanding med julesnoller, pebernødder m.v., og også i år står den på hjemmelavet gløgg/glühwein med skønne råvarer. Meget mere praktisk information kommer senere. Tilmelding til dette arrangement er ikke nødvendig.


Lørdag den 30. december 2023 – Bogensehallerne
Juleferie-lørdagstræning fra hallen. Se opslag når vi nærmer os. Tilmelding til dette arrangement er ikke nødvendig.


Søndag den 31. december 2023 – Medborgerhuset
Så er det tid til den traditionsrige Champagnegalop. Kig forbi og løb/gå en dejlig tur i den friske luft. Der sluttes af med kransekage og bobler inde i varmen. Meget mere praktisk information kommer senere. Tilmelding til dette arrangement er ikke nødvendig.


Vi glæder os til at se dig/Jer til arrangementerne i løbeklubben.
Instruktørerne