I Nordfyns Bank værdsætter vi gode relationer med kunder, ikke-kunder, forretningsforbindelser – ja kort sagt alle, der har nogle fælles referencer indenfor forskellige områder.

I starten af 2018 var der nogle cykelinteresserede blandt bankens repræsentantskab og medarbejdere, der fik den idé, at man kunne mødes på tværs af geografi, job, alder, cykelklubber m.v. og nyde hinandens selskab på sin racercykel. Målet med Noba-Bike er, at det skal være et netværk for alle og et netværk uden “sure” pligter og uden forventninger om, at man skal deltage i fuldt omfang – det er der ingen der har tid til i dag. Hverdagen er travl, og familie, job og tætte relationer kommer i første række – og vi tror på, at vi med den åbne tilgang kan skabe en god platform for noget god, varieret og spændende netværksrelateret cykeltræning kombineret med nogle fællesarrangementer og -ture.

Motion er sundt, og det giver på mange måder både velvære og overskud til at klare de udfordringer, man møder. Mange har et job og en hverdag, hvor meget af tiden foregår på en stol foran en skærm. Det holder ikke i længden. Derfor er motion på eksempelvis sin racercykel et rigtig godt eksempel på, hvordan man får frisk luft under vingerne, sanserne fyldt op og kredsløbet aktiveret.

Sæsonen 2020:

  • spinning hver tirsdag morgen kl. 06:15 – 07:15 frem til ultimo marts hos OBBC på Rugårdsvej
  • fællestræninger hver onsdag fra medio april – medio oktober. Der køres i 2-3 tempogrupper med fælles start og slut.
  • få din cykel justeret for små-fejl, irriterende lyde m.v. – vi har med mellemrum event med Andreas fra Kadence
  • træningslejr (frit valg 1-3 dage) i silkeborg i august 2020 (aflyst pga. covid-19)
  • Team-tur til Cyclassic Hamburg 2020 i august 2020 (aflyst pga. covid-19)
  • mulighed for at deltage på Team Noba-Bike ved forskellige indenlandske motionsløb (opslås løbende på vores Facebook-side)

… og der er mange flere andre spændende ting på vej.

Hvad koster det?

Det eneste du skal bidrage med er din tid!

Ja, du hørte rigtigt! Vi organiserer, klæder dig behørigt på, sørger for vinterspinning, tilmelding og betaling for deltagelse i aftalte motionsløb. Hvis netværket ønsker en større event – eksempelvis en forlænget cykel-weekend i udlandet, vil der være en egenbetaling.

Skal vi mødes på den høje klinge?

Kortene er lagt på bordet, og vi håber, du har lyst til at prøve kræfter med med vores uformelle cykelnetværk. Vi bliver i hvert fald meget glade, hvis vi hører fra dig.

Hvordan kommer du i gang sammen med os?

Første skridt er at tage cyklen på nakken og møde op til en af vores faste onsdagsture, der alle foregår fra Nordfyns Bank, Dannebrogsgade 1, Odense C. Der er mokka i garagen fra kl. 17:00 og vi ruller ud kl. 17:30. Det ligger centralt og med rigtig gode p-forhold. Vi cykler som regel mellem 55-75 km. alt efter vejr og vind. Når vi kommer retur, er der forfriskninger.

Når du har deltaget første gang får du adgang til vores Facebook-gruppe, hvor alle træninger og kommende arrangementer slås op.

Har vi glemt noget?

Hvis du savner svar på andre ting, så er du altid velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard i Nordfyns Bank – Mobil 61 77 82 63

Tør du vove pelsen?

Yes – jeg vil gerne prøve at deltage i cykelnetværket. Mine oplysninger er:

Ups! We kunne ikke finde din formular.