I Nordfyns Bank værdsætter vi gode relationer med kunder, ikke-kunder, forretningsforbindelser – ja kort sagt alle, der har nogle fælles referencer indenfor forskellige områder.

I starten af 2018 var der nogle cykelinteresserede blandt bankens repræsentantskab og medarbejdere, der fik den idé, at man kunne mødes på tværs af geografi, job, alder, cykelklubber m.v. og nyde hinandens selskab på sin racercykel. Målet med Noba-Bike er, at det skal være et netværk for alle og et netværk uden “sure” pligter og uden forventninger om, at man skal deltage i fuldt omfang – det er der ingen der har tid til i dag. Hverdagen er travl, og familie, job og tætte relationer kommer i første række – og vi tror på, at vi med den åbne tilgang kan skabe en god platform for noget god, varieret og spændende netværksrelateret cykeltræning kombineret med nogle fællesarrangementer og -ture.

Motion er sundt, og det giver på mange måder både velvære og overskud til at klare de udfordringer, man møder. Mange har et job og en hverdag, hvor meget af tiden foregår på en stol foran en skærm. Det holder ikke i længden. Derfor er motion på eksempelvis sin racercykel et rigtig godt eksempel på, hvordan man får frisk luft under vingerne, sanserne fyldt op og kredsløbet aktiveret.

Du er hermed inviteret!

Du er givet vis “landet” her, fordi en har visket dig i øret, at det her uden tvivl kunne være noget for dig. Det tror vi på det er, men hvorfor ikke blot prøve det af og se, om “rygtet” taler sandt?

Hvis du kan give “thumps-up” til et af disse udsagn, så er du helt sikkert “landet” det rigtige sted:

 • motion er noget for mig
 • jeg nyder naturen på min racercykel
 • jeg kan godt lide at cykle med andre
 • jeg kan godt lide at skabe nye relationer
 • deltagelse i et netværk skal være uformelt
 • i et netværk skal det være OK at melde fra

Hvad kan du forvente?

 • motion med ligesindede på alle niveauer
 • mulighed for fast ugentlig cykeltur
 • mulighed for fast ugentlig morgen-spinning med instruktør*
 • lækkert sæt cykeltøj fra X-treme
 • fællesarrangementer- og -ture
 • mulighed for at udbygge dit private og/eller erhvervsmæssige netværk

* tirsdag morgen kl. 06:00 – 07:00 i perioden 23. oktober 2018 – 13. marts 2019 hos OBBC på Rugårdsvej

Vores outfit består af cykelbukser, cykeltrøje og vindvest

Hvad koster det?

Det eneste du skal bidrage med er din tid!

Ja, du hørte rigtigt! Vi organiserer, klæder dig behørigt på, sørger for vinterspinning, tilmelding og betaling for deltagelse i aftalte motionsløb. Hvis netværket ønsker en større event – eksempelvis en forlænget cykel-weekend i udlandet, vil der være en egenbetaling.

Skal vi mødes på den høje klinge?

Kortene er lagt på bordet, og vi håber, du har lyst til at prøve kræfter med med vores uformelle cykelnetværk. Vi bliver i hvert fald meget glade, hvis vi hører fra dig.

Hvordan kommer du i gang sammen med os?

Første skridt er at tage cyklen på nakken og møde op til en af vores faste onsdagsture, der alle som udgangspunkt foregår fra Nordfyns Banks filial ved TarupCenter kl. 17:30. Det ligger centralt og med rigtig gode p-forhold. Vi cykler som regel mellem 50-70 km. alt efter vejr og vind.

Når du har deltaget første gang får du adgang til vores Facebook-gruppe, hvor alle træninger og kommende arrangementer slås op.

Har vi glemt noget?

Hvis du savner svar på andre ting, så er du altid velkommen til at kontakte:

:: Udviklingschef Michael Kjærgaard, Nordfyns Bank – Mobil 61 77 82 63

:: Erhvervschef Kristian Larsen, Nordfyns Bank – Mobil 40 42 50 25

Tør du vove pelsen?

Yes – jeg vil gerne prøve at deltage i cykelnetværket. Mine oplysninger er: